TILATTAVAT KONSERTTIPAKETIT

Alla listatut konserttipaketit ovat Quinsonituksen tuottamia kokonaisuuksia, joiden kesto ja sisältö voidaan muokata tilanteeseen sopivaksi. Jokainen teemakonsertti on helposti lähestyttävä, juonnettu ja viihdyttävä kokonaisuus, ja usein mukana on myös kuva- tai videomateriaalia taustascreenille heijastettavaksi. Tapahtumajärjestäjän tueksi saatavilla on myös markkinointimateriaalia kuvapankkeineen, julistepohjineen sekä tiedotteineen - teknisiä tietoja (lavakartta, tekniset tarpeet) unohtamatta.

Muut esiintymiset Kysy lisää sähköpostitse

THE SUPER SOUND OF VIDEOGAMES

Suomen ensimmäinen klassisin instrumentein esitetty pelimusiikkikonsertti sai ensi-iltansa keväällä 2013 Raision Martinsalissa, ja myi hetkessä loppuun. Sen jälkeen The Super Sound of Videogames -konsertteja on esitetty mm. Assembly Summer 2013 -tapahtumassa Hartwall-areenalla, Tampere-talon isossa salissa 2015 sekä Turun Gatorade Centerissä Grail Quest -pelitapahtumassa syksyllä 2017.

Sisältö: Konsoli- ja tietokonepelimusiikin legendaarisimpia säveliä 80-luvulta nykypäivään.

Kenelle: Kaikenikäisille, varsinainen kohderyhmä kuitekin 16-45-vuotiaat.

Kesto: 45 min - 1 h 45 min (väliajallinen) 

DEEP SPACE OVERTURE

Suomen ensimmäinen pelkästään tieteiselokuvien ja -sarjojen musiikkiin keskittyvä konsertti esitettiin vuonna 2014 Sigyn-salissa ja kesällä 2015 Maarianhaminan Alandicassa Archipelacon-tapahtumassa. Monet konsertin kappaleista ovat tunnetuimpien elokuvasäveltäjien ehdotonta parhaimmistoa, eikä huumoriakaan ole unohdettu.  

Sisältö: Star Trek, Terminator, Back to the Future, Godzilla (1957), Metropolis (1927), 2001: A Space Odyssey, Galactica, Blade Runner - ja paljon muuta.

Kenelle: Kaikenikäisille, varsinainen kohderyhmä kuitekin 16-45-vuotiaat.

Kesto: 45 min - 1 h 35 min (väliajallinen) 

ULTIMATE RETRO TV HITS MUSIC SHOW

Tätä et kuule muualla! Väliajallinen konsertti täynnä ikonisimpia tv-tunnareita 60-90-luvuilta aina Mission Impossiblestä Vuoristosairaalaan, ja Lemmenlaivasta Twin Peaksin kautta Ritari Ässään. Esitetty syksyllä 2016 Sigyn-salissa Turussa sekä Malmitalossa Helsingissä. Viihdyttävää, hauskaa ja nostalgiavarvasta kutkuttavaa musiikkia niiltä ajoilta, kun koko perhe vielä kerääntyi yhdessä tv:n ääreen!

Kenelle: Aikuisille ja retroteeman ystäville.

Kesto: 45 min - 1 h 35 min (väliajallinen) 

SCARY MUSIC

Quinsonituksen hyytävin konserttipaketti on kauhuelokuvien ja -televisiosarjojen musiikkia (mm. Psyko, Evil Dead, SAW, Uinu uinu lemmikkini, Beetlejuice, Ring, Walking Dead) sisältävä "Scary Music". Konserttisarjan ensimmäinen osa esitettiin Turun Vanhalla Raatihuoneella syksyllä 2011, ja jatko-osa Kårenilla vuonna 2014. Kammottavan kaunista musiikkia, pimeää huumoria ja eläviä kuolleita muusikoita. Hauska, pelottava ja musiikillisesti korkeatasoinen kokemus.  

Sisältö: Kauhun klassikoita.

Kenelle: Nuorille ja aikuisille (K-12).

Kesto: 45 min - 1 h 30 min (väliajallinen) 

LEGENDOJA & SANKAREITA (lastenkonsertti)

Legendoja & sankareita on lastenkonsertti, joka elää vahvasti hetkessä poimien ohjelmistoon uusimmat suosikit (mm. Itse Ilkimys, Lego Ninjago, Frozen), unohtamatta kuitenkaan ikimuistoisia klassikoita (Vaaleanpunainen pantteri, Totoro ja perinteiset lastenlaulut). Konsertin ohjelmisto kootaan aina tapauskohtaisesti kohderyhmän mukaan, ja mukaan voidaan liittää myös soittimien ja niiden äänenmuostuksen esittelyä hauskalla tavalla. Testattu toimivaksi niin puhallinmusiikkitapahtumissa, GameXpo-messuilla kuin koululaiskonserteissakin.

Sisältö: Lastenohjelmistoa televisiosta, elokuvista ja tutuista lastenlauluista lapsille ja heidän omaisilleen. 

Kenelle: Lapset

Kesto: 25 min - 60 min

MUUT KOKONAISUUDET

Konserttitoiminta on Quinsonituksen näkyvintä toimintaa, mutta niiden lisäksi teemme paljon tilausesiintymisiä yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Alla listatut kokonaisuudet ovat esimerkkejä muista livemusisointia sisältävistä tuotepaketeistamme.

Cocktail Classics

Yksi tai kaksi 45 minuutin settiä pehmeää, jazzahtavaa taustamusiikkia Quinsonituksen tapaan muutamilla yllätysnumeroilla maustettuna. Voidaan tarvittaessa muokata klassisemmaksi tai menevämmäksi tarpeen mukaan. Sopii lounasmusiikiksi, kesäjuhliin, illalliselle tai yrityksen cocktail-tilaisuuteen. 

Leffamusa Goes Kapakka

Spaghettiwesteriniä, Bond-tunnareita, Quentin Tarantinon suosikkibiisejä, Rocky-leffojen teemabiisejä ja muuta tyrmäävää musiikkia tarjoiltuna lasten nukkumaanmenoajan jälkeisinä tunteina. Olettaen että tuubistimme on vielä jalkeilla.

Humppa Quinsontuksen tapaan

Tanssimusiikkia suomalaisista tangoista 70-luvun discoon ja finnhitseihin, yleensä laulusolistilla varustettuna. Tämä humppa ei ole hanurista vaan täyttä tuubaa!

Joku muu, mikä?

Häät, hautajaiset, kirkkokonsertit, peruskiven muuraukset, palkintojenjakotilaisuudet, konferenssien avajaiset - toteutamme kaikki ammattitaitoisella mutta rennolla otteellamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Muut esiintymiset Kysy lisää sähköpostitse