Haluaisin Quinsonituksen esiintymään mahtavassa tilaisuudessani. Miten toimin?

Ota yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen posti@mekkala.org tai soittamalla Toni Isokivelle numeroon 050 - 5558278 tai Mikko Perälälle numeroon 044 - 0477177. Kerro lyhyesti mistä on kysymys, ja millaisella musiikilla haluaisit ystäviäsi ilahduttaa, niin mietitään asiaa yhdessä!

Lähetä sähköpostia Soita Tonille Soita Mikolle

Mitä esiintymiset maksavat?  

Esiintymisten hinta muodostuu useammasta eri tekijästä, kuten mahdollisten sovitusten tekemisestä, uuden ohjelmiston harjoittelusta, matka- ja majoituskustannuksista.  Kun nämä asiat ovat tiedossa, voimme laskea sinulle sopivan tarjouksen.

Entäpä maksutavat?  

Esiintymisen jälkeen lähetämme laskun, jonka ALV on aina 0% (arvonlisäverolaki 45 pykälä 1 momentti kohdat 1 ja 2). Laskutuksen hoitaa Quinsonituksen taustaorganisaatio Taideosuuskunta Mekkala, jonka Quinsonituksen muusikot perustivat vuonna 2012.

Miksi valitsisin juuri Quinsonituksen?

Hyvä kysymys. Kokoonpanoa ei johda huippunimekäs kapellimestari, eikä pasuunansoitto välttämättä ole yhtä seksikästä kuin Justin Bieber availemassa suutaan taustanauhojen tahtiin. Quinsonituksen soittajat ovat sen sijaan aivan tavallisia ammattimuusikoita, jotka sattuvat pitämään hyvästä musiikista aidoilla soittimilla esitettynä – mutta kammoavat pönötyskonsertteja.

Tärkein asia on kuitenkin aina se, että jokaiseen esitykseen luodaan tunnelma jossa ei mietitä esittäjää eikä yleisöä, vaan on vain mahtavaa musiikkia joka koskettaa, ihastuttaa, kauhistuttaa tai hymyilyttää. Parhaat elämykset syntyvät yhdessä.